• ọkọlọtọ

ozi

Shandong Province Omenala Ọgwụ Ọgwụ China na-efe efe Mgbochi Ọrịa na Ọzụzụ Nleba anya ịdị ọcha gara Lircon ka ọ mụọ na saịtị.

Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (1)

Iji mee ka nlekọta na njikwa nke ụlọ ọrụ ahụike nke TCM sikwuo ike ma melite ikike nke mpaghara nlekọta na ịmanye mgbochi na ịchịkwa ọrịa ndị na-efe efe, site na Jenụwarị 12 ruo 14, 2022, a na-eme usoro mgbochi ọrịa na-efe efe na mpaghara TCM na klas ọzụzụ nlekọta ahụike. na Dezhou.Ngụkọta nke ihe karịrị mmadụ 100, gụnyere mgbochi ọrịa na nlekọta ahụike na ndị ọrụ mmanye iwu, na ọkpụkpụ azụ nke ndị mmanye iwu ahụike na mpaghara na obodo dị na Dezhou, sonyere na klas ọzụzụ.A na-asọpụrụ Shandong Lircon Medical Technology Co., Ltd ka ọ bụrụ ebe ọzụzụ maka klas ọzụzụ a.

Na 14:00 na Jenụwarị 14th, klas ọzụzụ nke Yuan Qingchun duziri, onye nyocha ọkwa nke abụọ nke Iwu Enforcement and Supervision Bureau of Shandong Provincial Health and Health Commission, rutere na Shandong Lircon Company.Nwada Wang Jinyan, onye isi njikwa nke ụlọ ọrụ ahụ, Zhang Liangliang, onye njikwa nke ngalaba nyocha teknụzụ na mmepe, na Chen Anxin, onye njikwa ngalaba njikwa, nabatara ndị nkuzi ọbịa ahụ nke ọma.

Nke mbụ, Zhang Liangliang, onye njikwa nke ngalaba nyocha teknụzụ na mmepe, webatara usoro ahaziri ahazi dịka akụkọ mmepe nke Lircon na ngwaahịa disinfection site na nnabata ọrụ ruo ire ahịa.

N'ikpeazụ, ndị ọbịa ahụ gara leta R&D center nke ụlọ ọrụ ahụ, ebe a na-enyocha microbiological, ụlọ ọrụ nchacha ọcha nke ọkwa 100,000, ebe nchekwa akụrụngwa, ụlọ nchekwa ihe nlele na ụlọ nkwakọba ngwaahịa emechara.

N'oge ọzụzụ ahụ, ndị nkuzi Lircon webatara n'ụzọ zuru ezu ụlọ nyocha anụ ahụ na kemịkalụ nke ụlọ ọrụ ahụ, ụlọ akụrụngwa nkenke na ụlọ nyocha microbiology, yana nyocha anụ ahụ na kemịkalụ na ihe nchekwa chọrọ nke akụrụngwa, ngwaahịa emechara ọkara na ngwaahịa emechara na usoro mmepụta. nke ngwaahịa disinfection.

Site na nyocha miri emi na saịtị nke Lircon, ndị ọrụ na-ekere òkè na ọzụzụ ahụ nwere nghọta miri emi nke usoro nhazi nke ngwaahịa disinfection Lircon, wee kwupụta ụdị ọrụ siri ike nke Lircon na ọkwa teknụzụ dị elu. O kwukwara na ọzụzụ a. ọrụ emeela ezigbo ihe atụ n'ịkwalite ọkachamara, nhazi na ọkachamara nke nlekọta ahụike na ndị ọrụ mmanye iwu, na-aga n'ihu na-emeziwanye nlekọta na ikike mmanye iwu na ọkwa.

Shandong Lierkang Medical Technology Co., Ltd na-ewere "onye isi ụlọ ọrụ, Lierkang ụwa" dị ka ọhụụ ụlọ ọrụ,

Inweta "na-etinye aka na ụlọ ọrụ ahụike na ilekọta ahụike nke ndị mmadụ" dị ka ọrụ nke ya, n'otu oge ahụ na-agbaso echiche nke "ịbụ onye ziri ezi na ime ihe n'ụwa".

"Oké osimiri na-agụnye osimiri niile, na ndidi dị ukwuu", ndị Lierkang ga-ejikọta ihe dị mkpa nke sayensị na nkà na ụzụ nke China na Western na uche sara mbara karịa oké osimiri, ma na-adọta nkà pụtara ìhè n'ụlọ na ná mba ọzọ.

Mepụta akara mba ma tinye aka na "disinfection" nke China, ụlọ ọrụ dị mkpa metụtara akụ na ụba mba na ndụ ndị mmadụ!

Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (3)
Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (4)
Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (2)
Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (6)
Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (5)
Ọdịnaala Chinese nke Shandong Province (7)

Oge nzipu: Jan-24-2022